Leave Your Message
01020304

DrejtimiRreth Sharetronic

Ne jemi ofruesi i "Zgjidhjes me një ndalesë" të orës tuaj inteligjente
Ofroni shërbime OEM, ODM për klientët globalë

Çlironi fuqinë e ekselencës prodhuese! Fabrika jonë, furnizuesi i besuar për markat kryesore si Xiaomi dhe Eufy, është mishërimi i aftësisë së prodhimit. Me fabrikat më të avancuara në Tajlandë, Filipine dhe Shtetet e Bashkuara, ne ofrojmë aftësi të pakrahasueshme prodhimi dhe furnizimi. Mbështetuni tek ne për prodhim pa probleme, cilësi superiore dhe shpërndarje në kohë. Partneroni me ne për të zhbllokuar potencialin e plotë të biznesit tuaj dhe për të siguruar sukses në tregun dinamik. Bashkohuni me ne për të dëshmuar prodhim të pandërprerë dhe aftësi superiore të furnizimit.

Drejtimi
Partnerët e bashkëpunimit

Partnerët

Të dhënat e fabrikës së forcës

312+
Të ardhurat vjetore nga eksporti (MD)
18+
Vitet në Industri
100+
Furnizuesit e bashkëpunuar
3200+
Stafi total

DrejtimiProdukt i nxehtë

DrejtimiLajme dhe informacione